{0} reviews | Schrijf review

De Coen Jan
Berlare - Home

Emiel Hertecantlaan 88
9290 Berlare

0479 27 33 71
     

Elastische voegwerken, verbouwingswerken, Jan De Coen, Berlare

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Jan De Coen: uw elastische aannemer

Allround aannemer voor uw algemene renovaties

Hebt u een klein verbouwingsproject gepland? En weet u niet goed wie of wat? Roep dan snel de hulp in van aannemer Jan De Coen. Deze veelzijdige bouwexpert neemt uw bouw- of renovatieproject zonder dralen in handen en realiseert al uw wensen. Van fundament tot dak. Particulier of bedrijf, u bent voor uw algemene renovaties aan het goede adres.

 

 

 

Elastische voegwerken

Jan is ook kampioen in het elastisch voegen van uw schrijnwerk, badkamers en plinten. Laat hem de kieren en voegen met silicone afdichten. Zo komen er later geen barsten in het materiaal. En sijpelt er geen water binnen. U kiest uit een breed gamma van standaardkleuren voor uw silicone. Zo steekt het niet af tegen de rest van uw inrichting.

Begint uw oude siliconelaag af te brokkelen? Jan De Coen verwijdert de resten en spuit uw schrijnwerk of badkamer opnieuw op. Zo is uw huis weer netjes tot in de hoekjes.

 

 

 

Vlotte vakkundige service

Vertrouw op Jan De Coen om uw bouwproject tijdig af te werken. Met 25 jaar ervaring in de branche is geen vraag hem te veel. U krijgt bovendien altijd gratis en vrijblijvend zijn offerte.

 

 

 

 

Uw bouwproject in veilige handen? Contacteer Jan De Coen vandaag nog.